Zaman, bu sanatın bir parçası !

Bir ekmek hazırlamak için bize göre olmazsa olmazlar; un, su, tuz ve zamandır. Biz sadece organik olarak taşta öğütülmüş buğday kullanmayı tercih ederiz - ki bu da bir ekmeğe derin zenginlik ve doyuruculuk katar.

Birçok fırıncı aslında ekmeğin hazır olmasını sağlamak için yapay maya kullanırken biz kendi mayamızı doğal şekilde üretmekten yanayız. İşte bu bizim küçük sırrımız! Tabii ki yardımcıları da es geçmiyoruz. En güzel ekmeği sizlere hazırlayabilmek için yavaşça ve emek vererek uğraşıyoruz.

Hazırlık aşamamız

Mayalama, ekmeği en lezzetli haline hazır olması için yıllardır süren bir methoddur. Bu method ile sabır ve yeteneğin eşsiz bir aroma yaratmak için önemli etkenler olduğunu belirtmemiz gerekir.

Biz işimizi her gün yepyeni bir maceraya başlar gibi sabırla yapmaya özen gösteriyoruz.

Le Pain Quotidien ekmekleri sadece sindirmek için kolay olmasıyla değil aynı zamanda besleyicilik açısından zengin olan ekmeklerdir. İşte bu Le Pain Quotidien farkıdır.

Ailemizin üyeleri ile tanışın

Tüm sevilen ekmeklerimiz taşta öğütülmüş un, tuz e su ile hazırlanan organik ekmeklerdir. Ayrıca kullandığımız un ile birlikte, tohum ve tahıllar ekleyip, daha farklı aromalar ile ekmeği lezzetlendirecek tatlar katarak sizi mutlu etmek için hazırlıyoruz.

Buğday

En popüler ekmeğimiz. Tamamen organik olup, un, tuz,su ve bunların doğal fermentesi ile hazırlanır. Çorba, salata, kahvaltı ve tartinelerimizde bu ekmekler ile karşılaşırsınız.

Baget

Uzun,ince ve klasik. Organik buğday, tuz, su ve mayadan yapılan baget ekmeklerimiz reçellerimiz ve sürülebilir çikolatalarımız ile vazgeçilmezler arasındadır.

Mayalı

Büyük oval bir şekilde hazırlanıp fırınlanan, zengin ve cevizli ekmeğimizin en önemli özelliklerinden biri cevizlerin de organik olmasıdır. Bu büyük ekmeğin lezzetinin bir dilim ile size yetmeyeceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Çavdar

Zengin ve yopun ekmeğimiz organik koyu çavdar tohumlarını barındırır. Kahvaltıda tereyağınızı sürmek için aradığınız ekmek olmaya aday olabilecek kadar lezzetlidir.

5 tahıllı

kahvaltı için kesinlikle ideal olan bu ekmeğimizin içeriğinde birden çok tahıl bulunmaktadır. Bir ekmekten daha fazlasını bekliyorsanız denemenizi öneririz.

Flüt

İsmini yapıldıktan sonraki şekli ile alan flüt ekmeğimiz, üzümlü-cevizli ya da tahıllı olarak farklı seçeneklerde bulunur.

Ekmeklerimizde kullanılan tahıllarda sezonsal olarak değişiklikler bulunabilir. Bilgi almak için mutlaka mağazada görevli arkadaşlarımıza danışmanızı öneririz.